Nutrició Humana i Dietètica Pla en extinció | Nutrició Humana i Dietètica Pla nou |
---|---|
14315 - Anatomia Humana 6.00FB I14318 - Fisiologia I 6.00FB I14324 - Fisiologia II 6.00FB | 15109 - Estudi del Cos Humà I 6.00FB I15116 - Estudi del Cos Humà II 6.00FB |
14322 - Bioestadística i Sistemes d'Informació en Salut 6.00FB | 15114 - Bioestadística i Sistemes d'Informació 6.00FB |
14336 - Bioètica 6.00FB | 15121 - Bioètica 6.00FB |
14316 - Bioquímica 6.00FB | 15107 - Bioquímica 6.00FB |
14332 - Bromatologia 6.00OB | 15112 - Bromatologia 6.00OB |
14323 - Comunicació i Educació per a la Salut 6.00FB I14354 - Estratègies d'Educació Alimentària i Nutricional 3.00FB | 15136 - Estratègies d'Educació Alimentària 6.00OB |
14337 - Dietètica Aplicada a Col·lectivitats 3.00OB | 15134 - Dietètica Aplicada a la Diversitat 6.00OB |
14333 - Dietètica i Cicle Vital 6.00OB | 15123 - Dietètica i Cicle Vital 6.00OB |
14346 - Dietoteràpia Aplicada I 6.00OB | 15133 - Dietoteràpia II 6.00OB |
14353 - Dietoteràpia Aplicada II 6.00OB | 15142 - Dietoteràpia III 6.00OB |
14347 - Economia i Màrqueting 3.00OB | 15130 - Economia i Màrqueting Aplicat als Serveis d'Alimentació 3.00OB |
14338 - Elaboració de Projectes I 3.00OB I14348 - Elaboració de Projectes II 3.00OB | 15135 - Elaboració de Projectes 6.00OB |
14331 - English for Health Sciences 6.00FB | 15108 - Anglès per a les Ciències de la Salut 6.00FB |
14326 - Farmacologia 3.00OB | 15118 - Farmacologia 3.00OB |
14314 - Fonaments Bàsics de Química dels Aliments 6.00OB | 15106 - Química dels Aliments 6.00OB |
14327 - Fonaments de Dietètica 6.00OB I14330 - Processos d'Atenció Dietètica 6.00OB | 15119 - Fonaments de la Dietètica 6.00OB |
14349 - Gestió de la Qualitat 6.00OB | 15137 - Gestió de la Qualitat 3.00OB |
14340 - Introducció a la Dietoteràpia 3.00OB I14341 - Nutrició Enteral i Parenteral 3.00OB | 15129 - Dietoteràpia I 6.00OB |
14350 - Legislació Alimentària 3.00OB | 15138 - Legislació Alimentària 3.00OB |
14334 - Microbiologia Alimentària 6.00OB | 15120 - Microbiologia Alimentària 3.00OB |
14351 - Nutrició Comunitària 3.00OB | 15131 - Nutrició Comunitària 6.00OB |
14321 - Nutrició Humana 6.00OB I14328 - Nutrició i Cicle Vital 3.00OB | 15113 - Nutrició Bàsica 6.00OB |
14329 - Patologia General I 6.00OB I14342 - Patologia General II 3.00OB | 15122 - Fisiopatologia I 6.00FB I15128 - Fisiopatologia II 6.00FB |
14345 - Pràcticum I 6.00PAE | 16653 - Pràcticum I 6.00PAE |
14356 - Pràcticum II 6.00PAE | 16654 - Pràcticum II 6.00PAE |
14358 - Pràcticum III 13.00PAE | 16655 - Pràcticum III 12.00PAE |
14325 - Psicologia Evolutiva i de la Salut 6.00FB | 15117 - Psicologia 6.00FB |
14344 - Restauració Col·lectiva. Disseny i Organització 3.00OB | 15132 - Restauració Col·lectiva 3.00OB |
14335 - Salut Pública 6.00OB | 15125 - Salut Pública 6.00OB |
14319 - Societat, Alimentació i Cultura 6.00FB | 15115 - Cultura, Societat i Alimentació 6.00FB |
14355 - Tecnologia Culinària 6.00OB | 15126 - Tecnologia Culinària 6.00OB |
14352 - Toxicologia i Higiene Alimentària 6.00OB | 15127 - Toxicologia i Higiene dels Aliments 6.00OB |
Les assignatures del títol en extinció superades s'adaptaran com a assignatures optatives del títol de destinació sempre que se n'identifiquin les competències, els continguts i la càrrega lectiva, d'acord amb el procediment establert i publicat a la Normativa de reconeixement de la UVic-UCC.