Vés al contingut

Taula d'adaptacions

Nutrició Humana i Dietètica
Pla en extinció
Nutrició Humana i Dietètica
Pla nou
14315 - Anatomia Humana 6.00FB
I
14318 - Fisiologia I 6.00FB
I
14324 - Fisiologia II 6.00FB
15109 - Estudi del Cos Humà I 6.00FB
I
15116 - Estudi del Cos Humà II 6.00FB
14322 - Bioestadística i Sistemes d'Informació en Salut 6.00FB
15114 - Bioestadística i Sistemes d'Informació 6.00FB
14336 - Bioètica 6.00FB
15121 - Bioètica 6.00FB
14316 - Bioquímica 6.00FB
15107 - Bioquímica 6.00FB
14332 - Bromatologia 6.00OB
15112 - Bromatologia 6.00OB
14323 - Comunicació i Educació per a la Salut 6.00FB
I
14354 - Estratègies d'Educació Alimentària i Nutricional 3.00FB
15136 - Estratègies d'Educació Alimentària 6.00OB
14337 - Dietètica Aplicada a Col·lectivitats 3.00OB
15134 - Dietètica Aplicada a la Diversitat 6.00OB
14333 - Dietètica i Cicle Vital 6.00OB
15123 - Dietètica i Cicle Vital 6.00OB
14346 - Dietoteràpia Aplicada I 6.00OB
15133 - Dietoteràpia II 6.00OB
14353 - Dietoteràpia Aplicada II 6.00OB
15142 - Dietoteràpia III 6.00OB
14347 - Economia i Màrqueting 3.00OB
15130 - Economia i Màrqueting Aplicat als Serveis d'Alimentació 3.00OB
14338 - Elaboració de Projectes I 3.00OB
I
14348 - Elaboració de Projectes II 3.00OB
15135 - Elaboració de Projectes 6.00OB
14331 - English for Health Sciences 6.00FB
15108 - Anglès per a les Ciències de la Salut 6.00FB
14326 - Farmacologia 3.00OB
15118 - Farmacologia 3.00OB
14314 - Fonaments Bàsics de Química dels Aliments 6.00OB
15106 - Química dels Aliments 6.00OB
14327 - Fonaments de Dietètica 6.00OB
I
14330 - Processos d'Atenció Dietètica 6.00OB
15119 - Fonaments de la Dietètica 6.00OB
14349 - Gestió de la Qualitat 6.00OB
15137 - Gestió de la Qualitat 3.00OB
14340 - Introducció a la Dietoteràpia 3.00OB
I
14341 - Nutrició Enteral i Parenteral 3.00OB
15129 - Dietoteràpia I 6.00OB
14350 - Legislació Alimentària 3.00OB
15138 - Legislació Alimentària 3.00OB
14334 - Microbiologia Alimentària 6.00OB
15120 - Microbiologia Alimentària 3.00OB
14351 - Nutrició Comunitària 3.00OB
15131 - Nutrició Comunitària 6.00OB
14321 - Nutrició Humana 6.00OB
I
14328 - Nutrició i Cicle Vital 3.00OB
15113 - Nutrició Bàsica 6.00OB
14329 - Patologia General I 6.00OB
I
14342 - Patologia General II 3.00OB
15122 - Fisiopatologia I 6.00FB
I
15128 - Fisiopatologia II 6.00FB
14345 - Pràcticum I 6.00PAE
16653 - Pràcticum I 6.00PAE
14356 - Pràcticum II 6.00PAE
16654 - Pràcticum II 6.00PAE
14358 - Pràcticum III 13.00PAE
16655 - Pràcticum III 12.00PAE
14325 - Psicologia Evolutiva i de la Salut 6.00FB
15117 - Psicologia 6.00FB
14344 - Restauració Col·lectiva. Disseny i Organització 3.00OB
15132 - Restauració Col·lectiva 3.00OB
14335 - Salut Pública 6.00OB
15125 - Salut Pública 6.00OB
14319 - Societat, Alimentació i Cultura 6.00FB
15115 - Cultura, Societat i Alimentació 6.00FB
14355 - Tecnologia Culinària 6.00OB
15126 - Tecnologia Culinària 6.00OB
14352 - Toxicologia i Higiene Alimentària 6.00OB
15127 - Toxicologia i Higiene dels Aliments 6.00OB

Les assignatures del títol en extinció superades s'adaptaran com a assignatures optatives del títol de destinació sempre que se n'identifiquin les competències, els continguts i la càrrega lectiva, d'acord amb el procediment establert i publicat a la Normativa de reconeixement de la UVic-UCC.

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte