Descripció | Taller pràctic que dóna a conèixer la importància dels hidrats de carboni complexos en l’alimentació equilibrada tot descobrint la digestió del midó, que determina de forma qualitativa una activitat enzimàtica present a la saliva, l’amilasa. Aquest taller complementa els coneixements adquirits en les assignatures de biologia i química en relació als glúcids i els enzims. |
Responsable | Núria Obradors, investigadora del Grup de Recerca en Reparació i Regeneració Tissular de la UVic-UCC |
Lloc | Laboratori B005. Edifici B-Campus Miramarges. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC |
Data | Dilluns 16 i dimecres 18 de novembre |
Horari | De 9:30 a 11:00 hores |
Destinataris | Estudiants de Batxillerat i CFGS |
Objectius | Conèixer els nutrients i el processos digestius i les bases de l’alimentació equilibrada. |
Places/sessió | 16 |