Vés al contingut

Com digerim el pa

Descripció

Taller pràctic que dóna a conèixer la importància dels hidrats de carboni complexos en l’alimentació equilibrada tot descobrint la digestió del midó, que determina de forma qualitativa una activitat enzimàtica present a la saliva, l’amilasa. Aquest taller complementa els coneixements adquirits en les assignatures de biologia i química en relació als glúcids i els enzims.

Responsable

Núria Obradors, investigadora del Grup de Recerca en Reparació i Regeneració Tissular de la UVic-UCC

Lloc

Laboratori B005. Edifici B-Campus Miramarges. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC

Data

Dilluns 16 i dimecres 18 de novembre

Horari

De 9:30 a 11:00 hores

Destinataris

Estudiants de Batxillerat i CFGS

Objectius

Conèixer els nutrients i el processos digestius i les bases de l’alimentació equilibrada.

Places/sessió

16

 

<< Torna al llistat d'activitats

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte