L'activitat consisteix en que els participants agafin un tros de pa i el toquin amb les mans brutes i deixar-lo un temps per veure com proliferen els microorganismes. Serveix per conscienciar-los en el fet de rentar-se les mans abans de menjar. Tot comparant-lo amb un pa que no ha estat manipulat i que tenim protegit en una bossa hermètica. A través d’imatges veuran com són aquests microorganismes que tenen a les mans i quina és la importància de netejar-se-les. |
|
Responsables |
Julita Oliveras, professora i coordinadora del Programa Ciència i Societat de la Facultat de Ciències i Tecnologia. Helena Gallego, estudiant del Grau en Ciències Ambientals/Biologia de la Facultat de Ciències i Tecnología de la UVic-UCC. Aina Aleñà, estudiant del Grau en Psicologia de la UVic-UCC. |
Lloc |
Aula T112 de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC. |
Dates i horaris |
Dilluns 18 de novembre de 2019:
Divendres 22 de novembre de 2019: De 8:30 a 9:30 h De 9:30 a 10:30 h De 10:30 a 11:30 h |
Durada |
1h |
Destinataris |
Centres d'Educació Especial |
Objectius |
|
Places/sessió |
Màxim 12 alumnes per sessió. |
Idioma d'impartició |
Català. |