Enriquiu les vostres classes del batxillerat científic amb tallers pràctics a la UVic
Us convidem a participar en una sèrie tallers pràctics gratuïts que es duran a terme entre el 27 de gener i el 7 de febrer de 2025. Els tallers se centraran en microbiologia i bioquímica, temes clau per a l'assignatura de biologia, i es duran a terme als nostres laboratoris especialitzats per oferir una experiència 100% pràctica.
Aquests tallers estan pensats per complementar les classes de 2n de batxillerat científic, els realitza el Grup de Recerca M3O i es porten a terme pel professorat del Grau en Nutrició Humana i Dietètica.
Aquestes activitats s'emmarquen en els actes vinculats a l'11F Dia Internacional de la dona i la nena en la Ciència. Compten amb el suport dels Ajuts per a l’organització d’activitats en l’àmbit de la divulgació científica i de la formació en matèria de recerca 2025 del Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement, i amb la col·laboració de la Unitatde Divulgació Científica.
Si esteu interessats, podeu escriure a secundaria@uvic.cat per obtenir més informació.
Programació
Dia de la setmana | Data | Hora | Taller | Professorat |
---|---|---|---|---|
Dilluns | 27/01/2025 | 9 a 10.30h | Taller "El paper de les proteïnes en l'elaboració de formatges" | Jèssica Latorre |
9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs | ||
11 a 12.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs | ||
Dimarts | 28/01/2025 | 9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Anna Dalmau |
9 a 10.30h | Taller "Com digerim el pa?" // Taller "El paper de les proteïnes en l'elaboració de formatges" | Tony Valente // Jèssica Latorre | ||
11 a 12.30h | Taller "Com digerim el pa?" // Taller "El paper de les proteïnes en l'elaboració de formatges" | Tony Valente // Jèssica Latorre | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentària | Anna Dalmau | ||
Dimecres | 29/01/2025 | 9 a 10.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila |
9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs // Belén Canet | ||
11 a 12.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila | ||
Dijous | 30/01/2025 | 9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Anna Dalmau |
9 a 10.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Tony Valente | ||
11 a 12.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Tony Valente | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentària | Anna Dalmau | ||
Divendres | 31/01/2025 | 9 a 10.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila |
9 a 10.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Tony Valente | ||
9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs | ||
11 a 12.30h | Taller "El paper de les proteïnes en l'elaboració de formatges" | Jèssica Latorre | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentaria | Bet Dachs | ||
11 a 12.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Tony Valente | ||
Dilluns | 03/02/2025 | 9 a 10.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila |
9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs | ||
9 a 10.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Tony Valente | ||
11 a 12.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs | ||
11 a 12.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Tony Valente | ||
Dimarts | 04/02/2025 | 9 a 10.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila |
9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs | ||
11 a 12.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentària | Bet Dachs | ||
Dijous | 06/02/2025 | 9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Anna Dalmau |
9 a 10.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Anna Vila | ||
11 a 12.30h | Taller "Com digerim el pa?" | Anna Vila | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentària | Anna Dalmau | ||
Divendres | 07/02/2025 | 9 a 10.30h | Taller "La química de les gominoles" | Gil Vila |
9 a 10.30h | Taller de microbiologia alimentària | Belén Canet | ||
11 a 12.30h | Taller "El paper de les proteïnes en l'elaboració de formatges" | Jèssica Latorre | ||
11 a 12.30h | Taller de microbiologia alimentària | Belén Canet |