Vés al contingut

Congrés de Nutrició Humana i Dietètica (3a edició)

CONGRÉS DE NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA 
(3a edició) 

Data: Dimecres, 19 de febrer de 2025 de 09 a 14 h

 

Inscripció al congrés

La UVic organitza la 3a edició del Congrés de Nutrició Humana i Dietètica dirigit exclusivament a l'alumnat de 2n curs del CFGS en Dietètica, del CFGS en Direcció de Cuina i del CFGS en Processos i en Qualitat en la Indústria Alimentària.

Aquest congrés és gratuït i, al final de l'acte, cada estudiant rebrà un certificat d'assistència

Programa de la jornada:

09.00 – 09.30h: Acreditacions i lliurament de la documentació

09.30 – 10.00h: Benvinguda a càrrec del deganat de la Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar de la UVic.

10.00 – 11.00h: Ponència: Estratègies nutricionals específiques per a esportistes

11.00 – 11.30h: Pausa cafè. Agrupament en petits grups per desplaçar-se a les instal·lacions de la UVic per a la realització dels tallers.

11.30 – 13.45h: Tallers simultanis i rotatoris (Taller 1: 17.30 a 18.30 / taller 2: 18.45 a 19.45). Cal apuntar-se a 2 dels 4 tallers que s'ofereixen simultàniament. Cada taller està pensat per un nombre reduït de participants per garantir una dinàmica participativa. Un cop arribat al nombre màxim d'estudiants, les inscripcions per a aquell taller es tancaran.

13.45 – 14.00h: Tancament de la Jornada i lliurament dels certificats de participació.

Per realitzar la inscripció, cal omplir aquest formulari o enviar un correu a secundaria@uvic.cat indicant el nom del centre formatiu, el nombre total d'estudiants i el curs actual. Nosaltres ens posarem en contacte per procedir a fer-vos la inscripció als tallers.

 

A continuació podeu consultar tota l'oferta de tallers:

  1. Taller Nutrició i Esport

    En aquest taller aprendrem a conèixer d'on podem obtenir el substracte més important per obtenir energia com és el sucre. El contingut de sucre dels aliments ens pot servir com a energia en situacions d'esport intens. 

  2. Taller Com digerim el pa?

    Els enzims són substàncies que ajuden a degradar molècules més grans per facilitar-ne la digestió i l'absorció. En aquest taller coneixerem la funció de l'amilasa salival i el paper que juga en la digestió dels hidrats de carboni. 

  3. Taller Simulació clínica

    La simulació és una eina d'aprenentatge molt important per treballar en un entorn de seguretat en una situació real. Vols ser-ne el protagonista? 

  4. Taller Elaboració de formatges

    Per l'elaboració del formatge es persegueix la coagulació de la caseïna, proteïna de la llet, però en funció de quina substància utilitzem per a aquesta coagulació el resultat del formatge pot ser diferent. En aquest taller aprendrem a elaborar formatges de diferents tipus. 

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte