Vés al contingut

La UVic-UCC acull les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica amb motiu del 25è aniversari del grau

II Olimpíades Catalanes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica  a la FCSB

La UVic-UCC acull les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica amb motiu del 25è aniversari del grau

Aquest divendres la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar ha acollit les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica, una competició acadèmica que ha reunit  estudiants de tercer i quart curs de les cinc universitats catalanes que imparteixen aquest grau. L'esdeveniment s'inscriu en els actes commemoratius del 25è aniversari del Grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic.

Amb una participació de 140 estudiants de les universitats de Barcelona, Lleida, Rovira i Virgili,  Ramon Llull i  Vic – Universitat Central de Catalunya, la competició s’ha portat a terme en equips de cinc persones que han hagut de respondre preguntes tipus test o de veritable i fals.  El primer i segon premi se l’han endut dos equips de la URV i el tercer premi ha estat un empat entre un equip de la UB i un de la URV.

La jornada s’ha iniciat a primera hora del matí amb la benvinguda a càrrec de la degana de la facultat, Míriam Torres,  i  de la presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (Codinucat), Roser Martí Cid.  També han pres la paraula les coordinadores del Grau en Nutrició Humana i Dietètica de les cinc universitats catalanes: Núria Eritja (UdL), Mireia Urpí (UB), Nancy Babio (URV), Elena Carrillo (URL) i Anna Vila (UVic).

Ha clos la jornada  el director de la Càtedra d'Agroecologia de la UVic-UCC, Feliu López, que ha impartit la conferència "Alimentació i Sostenibilitat.

Les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica no només suposen un espai de competició, sinó també una oportunitat per fomentar el coneixement, la cooperació entre universitats i la reflexió sobre els reptes presents i futurs en l'àmbit de la nutrició i la dietètica.
 

Share in social networks:

Notícies

Josep Eladi Baños, president de la Xarxa Vives

La Xarxa Vives reivindica la llengua catalana com a valor estratègic en la formació de professionals qualificats

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats, format pels 22 rectors i rectores membres, s’ha reunit avui a l’Abadia de Montserrat en un acte emblemàtic que coincideix amb la commemoració del mil·lenari del monestir. En aquest marc, la institució ha fet pública la Declaració...

II Olimpíades Catalanes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica  a la FCSB

La UVic-UCC acull les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica amb motiu del 25è aniversari del grau

Aquest divendres la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar ha acollit les II Olimpíades Catalanes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica, una competició acadèmica que ha reunit  estudiants de tercer i quart curs de les cinc universitats catalanes que imparteixen aquest...

Sessió de la Doctoral Training Week 2025

La UVic-UCC és la universitat catalana amb un major nombre de doctorats industrials concedits en proporció al nombre total de doctorands

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) és la universitat catalana que té un major nombre de doctorats industrials concedits respecte al seu total d’estudiants de doctorat, segons dades oficials del curs 2023-2024. El curs passat, es van atorgar a la UVic-UCC...

Lluc Mir, del grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC. Imatge de la federació catalana de tennis

Lluc Mir, estudiant del grau de Nutrició de la UVic-UCC, guanya el Campionat Català Universitari de Tennis 2025

L’estudiant Lluc Mir del grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC es va imposar en el Campionat Català Universitari de Tennis 2025 davant de Gerard Oltra, estudiant de la Universitat de Barcelona, amb un resultat final de 6–2 i 6–2, disputat entre les...

Contacta amb nosaltres

Si tens algun dubte, tenim la resposta

Contacte