Destinataris:
Professionals del sector, elaboradors de productes agroalimentaris i públic en general.
Objectiu de l'activitat:
Experimentar amb l'aroma de la tòfona i donar a conèixer els seus descriptors més característics.
Programa:
"Breu introducció al complex perfil dels components volàtils de l'olor de la Tuber melanosporum" a càrrec de la Dra. Consol Blanch, investigadora del grup Biodiversitat, Ecologia, Tecnologia Ambiental i Alimentària (BETA) i professora Emèrita de la UVic-UCC.
"Assagem els atributs més característics de l'olor de la tòfona" a càrrec del Sr. Carles Ibañez, Cap del Laboratori d'Anàlisi de la Divisió d'Innovació de LUCTA, SA.
"Experimentem amb els atributs sensorials de l’olor de la tòfona negra (Tuber melanosporum). Proves qualitatives i quantitatives" a càrrec de la Dra. Míriam Torres, investigadora del Grup de Recerca
-Inscripció prèvia al Punt d'informació TRUFFORUM Vic
- Diumenge 27 de febrer
- 10:30 a 11:30h
- Sala Ges (Planta baixa Edifici El Sucre de Vic)