Congrés de Nutrició Humana i Dietètica
Emprenedoria i noves tendències en l'alimentació saludable i sostenible
15 de febrer de 2023, de 9 h a 14 h
La UVic organitza el 1r congrés vinculat a l'àmbit de la nutrició i la dietètica anomenat "Emprenedoria i noves tendències en l'alimentació saludable i sostenible" i dirigit exclusivament a l'alumnat de darrer curs dels CFGS en Dietètica, Direcció de Cuina o en Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària. Un congrés que parteix de la voluntat de generar un punt de trobada entre professionals i estudiants.
Aquest congrés és gratuït i al final de l'acte cada estudiant rebrà un certificat d'assistència.
PROGRAMA DE LA JORNADA
09.00 - 09.30 h: Acreditacions i lliurament de la documentació
09.30 - 10.00 h: Benvinguda a càrrec de Míriam Torres, degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, i de la Anna Vila, dietista-nutricionista I coordinadora del Grau en Nutrició Humana i Dietètica
10.00 - 11.00 h: Xerrada "Com emprendre en l'alimentació esportiva", amb l'Anna Vila i en Toni Solà (nutricionista clínic)
11.00 - 11.30 h: Pausa cafè
11.30 - 13.30 h: Participació en tallers relacionats en l'àmbit. (Cal apuntar-se prèviament a 1 dels 4 tallers que s’ofereixen simultàniament. Cada taller està pensat per un nombre de participants reduït per garantir una dinàmica participativa).
- Nutrició i Esport
- Mites alimentaris
- Menys carn, més salut, millor pel planeta?
- Fem gominoles saludables
13.30 - 14.00 h: Cloenda i lliurament dels certificats de participació.
Per realitzar la inscripció, heu d'enviar un correu a secundaria@uvic.cat indicant el nom del centre formatiu, el nombre d'estudiants participants i quin CFGS estan cursant. Nosaltres ens posarem en contacte per procedir a fer-vos la inscripció al taller.