L'objectiu del màster universitari en Alimentació i Sostenibilitat és dotar les persones titulades de les competències necessàries per respondre als desafiaments que afronta la humanitat lligats a una població mundial en creixement, a la malnutrició en totes les seves formes i a la degradació de l'entorn i dels recursos naturals, mitjançant la promoció de la salut a través de l'alimentació.
El programa del màster respon a aquests reptes i pretén formar professionals amb una alta comprensió dels sistemes alimentaris que contribueixin al desenvolupament i implementació d'estratègies alimentàries saludables i sostenibles en diferents àmbits d'actuació, amb visió global, comunitària i individual, com a eina preventiva per mantenir la salut humana i la del planeta.
El màster contempla descomptes d'un 5 % del total de crèdits matriculats per a col·legiats dels àmbits de coneixement que donen accés al programa.
Ubicació
Vic (en la modalitat presencial)
Idioma d'impartició
Català i espanyol
Dates
D'octubre de 2024 a juny de 2025
Doctorat
Aquest màster dona accés a estudis de doctorat d'acord amb la normativa establerta per cada universitat.