El grau en Nutrició Humana i Dietètica forma dietistes-nutricionistes reconeguts com a experts en alimentació, nutrició i dietètica, amb capacitat per actuar sobre l'alimentació de persones sanes o malaltes. Formació específica que reforça quatre eixos estratègics:
L'exercici lliure de la professió, aprofundint en l'emprenedoria, la comunicació i el màrqueting estratègic.
La nutrició esportiva, reforçant les competències en relació amb l'alimentació i la pràctica d'AF.
La recerca aplicada a la nutrició.
L'ensenyament de tipus pràctic, amb elements transversals que capacitin a l'alumne per incorporar la pràctica i l'evidència científica en l'exercici professional.
Possibilitat de cursar el grau en format presencial en horari de matí de dilluns a divendres i en format semipresencial. En la modalitat semipresencial el procés d'aprenentatge és més flexible: hi ha docència presencial un divendres al mes en horari de matí i tarda, segons les assignatures de les quals s'ha fet matrícula, i pràctiques externes a les comunitats autònomes dels estudiants. Més informació
Pràctiques en laboratoris amb tecnologia per a l'aprenentatge basat en la simulació i l'experimentació.
Pràctiques externes tutoritzades per dietistesnutricionistes.
Vídeos
Galeria de fotos
Per què triar el grau en Nutrició Humana i Dietètica de la UVic
Pràctiques en laboratoris especialitzats, com el laboratori del gust, i laboratoris equipats amb tecnologia específica per a l'aprenentatge basat en la simulació de casos i en l'experimentació pràctica.
Pràctiques obligatòries externes en tres períodes: restauració col·lectiva, nutrició comunitària i nutrició clínica-hospitalària.
Metodologia didàctica i innovadora amb estudi de casos reals.
Assessorament personalitzat al llarg de tot el grau.
Alta inserció laboral dels nostres estudiants.
Pots participar en diferents programes de mobilitat amb universitats europees i llatinoamericanes.
Els docents tenen un doble perfil acadèmic i professional en actiu.